welcome

Η αλήθεια είναι φως και το φως είναι αλήθεια...

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Νότα Κυμοθόη "Ημέρα Ευγνωμοσύνης"

photography Nota Kimothoi
Νότα Κυμοθόη "Ημέρα Ευγνωμοσύνης"

     Γενέθλιος ημέρα η σημερινή για τους χριστιανούς όλης της Γης, τιμώντας τον Ιησού Χριστό. Έτσι έχει οριστεί, να τιμάται σήμερα, την 25 Δεκέμβρη!!! 
     Ημέρα Ευγνωμοσύνης ας είναι και συνειδητοποίησης όλων των χριστιανών επάνω στη Γη, πως αυτό οπού τους ενώνει είναι το μήνυμα της αγάπης και της ειρήνης μεταξύ τους. Ας το δούμε λοιπόν να γίνεται πραγματικότητα κι ας αφήσουν τις "γήινες εξουσίες τους" μέσα από τις θέσεις σε "θρησκευτικούς θρόνους" ομάδων, που αντί να έχουν το μήνυμα της ενότητας κι αγάπης ως παράδειγμα για τους πιστούς στο όνομα του Χριστού, σπέρνουν διαχωρισμούς και έριδες, ταρακουνώντας κάθε λίγο και λιγάκι τους λαούς και τις ανθρώπινες κοινωνίες. 
     Ευελπιστώ και το ίδιο ας κάνουμε όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι κι ας βάλουν την Πρόθεσή τους όλοι οι "φωτισμένοι" δάσκαλοι αυτήν την εποχή, να ενωθεί ο κόσμος ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ για την άπλετη ευδαιμονία των ανθρώπων, όπου κι αν κατοικούν και με όποιο τρόπο λατρεύουν το Θεό.
     Ας δώσουν αυτό το θεϊκό παράδειγμα, ως μήνυμα της θεϊκής Αγάπης του Χριστού, οι χριστιανοί ξεκινώντας από σήμερα. Όλα έχουν αλλάξει. Ας αλλάξει κι ο τρόπος σκέψης οπού εγωιστικά γίνεται η λατρεία Θεού, λες κι ο Θεός είναι "κουκλίτσα παιχνιδιού" και ...τον παίζουν όπως τους βολεύει κάθε εποχή και κάθε φορά. Ας σμίξει ο κόσμος κι ας αποδεχτεί ο κάθε πιστός οποιασδήποτε θρησκείας τον πιστό της άλλης θρησκείας. Ας φωτιστεί ο νους όλων!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για όλους και όλες!!!

© Nότα Κυμοθόη